AnaSayfa / Genel / Kahve falında karar vermek

Kahve falında karar vermek

Kahve falında karar vermek şansının bir ömür yaver gideceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, zor durumda bırakacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karar vermek gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında karar defteri görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlenme kararı almak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında insanı kararmış görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinin kararmasını görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kararmış muz görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kararmış altın görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle evlenme kararı almak rahatın ve konforun yerine geleceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir