AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne tükürmek

Kahve falında birinin yüzüne tükürmek

Kahve falında birinin yüzüne tükürmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, donanımlı kılacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Duygusal olaylarla yüzleşip yolunuza devam etmeniz gerekiyor.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüme tükürmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze tükürmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında annenin yüzüne tükürmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek tüm sorunlarının biteceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir