AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında yara çıktığını görmek

Kahve falında başında yara çıktığını görmek

Kahve falında başında yara çıktığını görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinde yara çıktığını görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında elinde yara çıktığını görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir