AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek kendini toparlayamayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Diğerleri, uzun vadeli konularda gerçekçilikten uzak noktada olabilirler.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinde yara çıktığını görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde yara çıktığını görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına delalettir.

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir