AnaSayfa / Genel / Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak

Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak

Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir veya geleceği parlak yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak fedakârlıklar yapacağına, bahtın açık olmasına işarettir.

Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kıyafet alışveriş yapmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafet alışveriş yaptığını görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında çok fazla alışveriş yapmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında çarşıdan alışveriş yapmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında alışverişi yapmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kırtasiye alışverişi yapmak mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir