AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet alışveriş yaptığını görmek

Kahve falında kıyafet alışveriş yaptığını görmek

Kahve falında kıyafet alışveriş yaptığını görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafet alışveriş yaptığını gördüyseniz:

  • Hazır olmadığınız konularda harekete geçmeniz veya beklentilerinizin dışında başlıklarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına yorulur.

Kahve falında kıyafet alışveriş yaptığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyafet alışveriş yapmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine yorulur.

Kahve falında biriyle alışveriş yapmak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendini alışveriş merkezinde görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını alışveriş yaparken görmek rahat bir hayata kavuşacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyiz alışverişi görmek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, işlerine verimin hâkim olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir