AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet alışveriş yapmak

Kahve falında kıyafet alışveriş yapmak

Kahve falında kıyafet alışveriş yapmak istediği gibi yaşayacağına, kazanca kavuşacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kıyafet alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi olayların merkezinde görebilir, bazı olayların gidişatını etkilemek için gerekli gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Kahve falında alışveriş yapmak kıyafet almak daha lüks bir hayat yaşayacağına, elinin kolunun bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kıyafet alışverişi yapmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, değer göreceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafet alışveriş yapmak işlerin rayından çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kıyafet alışveriş yaptığını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına inanılır.

Kahve falında manavdan alışveriş yapmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacda alışveriş yapmak ön plana çıkacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işarettir.

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak şansın her zaman kişiden yana olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir