AnaSayfa / Genel / Kahve falında alışverişi yapmak

Kahve falında alışverişi yapmak

Kahve falında alışverişi yapmak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Kahve falında sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak borçlarının kendisini çok aşacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemle alışveriş yapmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, işlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında gıda alışverişi yapmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle alışveriş yapmak kafasının rahatlayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakkalda alışveriş yapmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet eder.

Kahve falında yurtdışında alışveriş yapmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve alışveriş yapmak sonunda mutlu olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev için alışveriş yapmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir