AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yoğurt yediğini görmek

Kahve falında birinin yoğurt yediğini görmek

Kahve falında birinin yoğurt yediğini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin yoğurt yediğini gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek servet sahibi olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalettir.

Kahve falında çocuğa yoğurt yedirmek rahat bir hayata başlayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine yoğurt yedirmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yoğurt yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yoğurt yediğini görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında hastaya yoğurt yedirmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir