AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine yoğurt yedirmek

Kahve falında birine yoğurt yedirmek

Kahve falında birine yoğurt yedirmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında birine yoğurt yedirmek gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek kendisi ile gururlanacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt yedirmek kötü yönde hareket edeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yoğurt yediğini görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, diplomalarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek gönül gözünün açılacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yoğurt yediğini görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir