AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya yoğurt yedirmek

Kahve falında hastaya yoğurt yedirmek

Kahve falında hastaya yoğurt yedirmek eve huzur dolacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yeni bir yol tutulacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya yoğurt yedirmek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Kahve falında hastaya yoğurt yedirmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, giden birinin geri döneceğine yorulur.

Kahve falında çocuğa yoğurt yedirmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, işlerinin çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine inanılır.

Kahve falında birinin yoğurt yediğini görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yediğini görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir