AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurt yedirmek umduğunu bulamayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğa yoğurt yedirmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yoğurt yediğini görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt yedirdiğini görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine yoğurt yedirmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir