AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına yorulur.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, hata yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurt yedirdiğini görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Kahve falında birine yoğurt yedirmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yoğurt yediğini görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yoğurt yediğini görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yoğurt yediğini görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir