AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yoğurt yediğini görmek

Kahve falında başkasının yoğurt yediğini görmek

Kahve falında başkasının yoğurt yediğini görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, işinin yoluna gireceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, hedeflerini tutturacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yoğurt yediğini gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Kahve falında başkasının yoğurt yediğini görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya yoğurt yedirmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğa yoğurt yedirmek güzel günler için çalışılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe yoğurt yedirmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında yoğurt yedirdiğini görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, işlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurt yedirmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir