AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek yüksek tahsil yapacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini gördüyseniz:

  • Uzun süre etkisini gösterecek olan bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yediğini görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında kaymaklı yoğurt görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt kaymağı görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kaymaklı yoğurt yemek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının yoğurt yediğini görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurt yemek ve yedirmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, şansın kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastaya yoğurt yedirmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurt yedirmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir