AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, çok büyük zararlar edileceğine, hasta ise bakacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında babasını yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, iyi bir patron olacağına alamet eder.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak muradına eremeyeceğine, sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında yoğun bakımda yattığını görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir