AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi yoğun bakımda görmek

Kahve falında anneyi yoğun bakımda görmek

Kahve falında anneyi yoğun bakımda görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında anneyi yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konulara değişik bir perspektiften yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında anneyi yoğun bakımda görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, kısmetin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesini yoğun bakımda görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, mutlu bir evliliğe delalet etmektedir.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini yoğun bakımda görmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, cesaretini yeninden toplayacağına işarettir.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir