AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu görmek

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu görmek

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına inanılır.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu gördüyseniz:

  • Stratejik bir plan dahilinde uzlaşmacı olmanız zor bir durumun altından kalkmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında yoğun bakımda yattığını görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğun bakımda hasta görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında babasını yoğun bakımda görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yoğun bakımda olduğunu duymak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında eşini yoğun bakımda görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını yoğun bakımda görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir