AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının erik yediğini görmek

Kahve falında başkasının erik yediğini görmek

Kahve falında başkasının erik yediğini görmek başarılarının tadına varacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının erik yediğini gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında birinin erik yediğini görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe erik yedirmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında ekşi erik yediğini görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yeşil erik yediğini görmek rızkın genişlemesine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah erik yediğini görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı erik yediğini görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı erik yediğini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının erik yediğini görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir