AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yeşil elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin yeşil elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin yeşil elbise giydiğini görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına inanılır.

Kahve falında birinin yeşil elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında başkasının yeşil elbise giydiğini görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yeşil elbise giydiğini görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil uzun elbise giymek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek sıkıntılarının kısa süreceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulur.

Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek çözümsüz sorunları olmayacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil beyaz elbise giymek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir