AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yeşil elbise giymek

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok yorulacağına delalettir.

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Yapmayı çok istediğiniz bir konuda, sizi çekemeyen birisinin engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil uzun elbise giymek kendini bunu başaracağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek hem de işinde söz sahibi olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kırmızı elbise giymek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz uzun elbise giymek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında siyah uzun elbise giymek mutlu ve huzurlu olacağına, rızkının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun elbise giymek para ve zaman ayıracağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe uzun elbise giymek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir