AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil uzun elbise giymek

Kahve falında yeşil uzun elbise giymek

Kahve falında yeşil uzun elbise giymek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, hastalıklarının son bulacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil uzun elbise giymek gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil uzun elbise giymek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah uzun elbise giymek çevresinin kalabalıklaşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz uzun elbise giymek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında uzun kırmızı elbise giymek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, çok hayır duası alacağına işarettir.

Kahve falında uzun pembe elbise giymek zorlukları aşacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe uzun elbise giymek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında uzun elbise giymek zor bir durumda kalacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir