AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yeşil elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının yeşil elbise giydiğini görmek

Kahve falında başkasının yeşil elbise giydiğini görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yeşil elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Belli konulardaki fikirlerinizi bilinir hale getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında üzerinde yeşil elbise giymek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zümrüt yeşili elbise giymek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi ve yeşil elbise giymek şansının bahtının açılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ameliyat elbisesi giymek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yeni yeşil elbise giymek hane içine ay doğacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mavi elbise giymek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir