AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek

Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek

Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, rahat nedir öğreneceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz taşlı elbise giymek kazanılacak ve ele geçecek paraya, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek şansın kapanacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah taşlı elbise giymek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı yeşil elbise giymek kendinden emin adımlar atacağına, de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir elbise giymek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir