AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek

Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek

Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek yatırımların heba olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, imkânların günden güne azalacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Kahve falında düğünde yeşil elbise giymek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında düğününde siyah elbise giymek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde beyaz elbise giymek sorunların yakın zaman içinde artacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında düğünde elbise giymek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde kırmızı elbise giymek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında düğünde yeşil giymek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yeşil elbise giymek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir