AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek

Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek

Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Kahve falında üstünde yeşil elbise giymek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde beyaz elbise giymek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi üstünde beyaz elbise giymek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin üstünde kırmızı elbise giymek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin üstünde yeşil elbise görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işaret eder.

Kahve falında uzun yeşil elbise giymek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının yeşil elbise giydiğini görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yeşil elbise giymek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir