AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yasını tutmak

Kahve falında birinin yasını tutmak

Kahve falında birinin yasını tutmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yasını tutmak gördüyseniz:

  • Oldukça tuhaf bir ruh hali içindesiniz.

Kahve falında birinin yasını tutmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, hayat boyu çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında yas tutmak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yasin suresini ezbere okuduğunu görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yasini ezbere okumak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini yasin okurken görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytana karşı yasin okumak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yas evi görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine delalettir.

Kahve falında yasin kitabını eline almak ilerleyeceğine, kalkınacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir