AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasini ezbere okumak

Kahve falında yasini ezbere okumak

Kahve falında yasini ezbere okumak güzel günler için çalışılacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, çevresinin genişleyeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yasini ezbere okumak gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Kahve falında yasin suresini ezbere okuduğunu görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında ezbere yasin suresini okumak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında ezbere yasin okumak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin suresini ezbere okumak yanlış yönde kararlar verileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yasini ezbere okumak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında yasin suresi ezbere okumak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezbere yasini şerif okumak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yasini şerifi ezbere okumak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir