AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yasin okurken görmek

Kahve falında birini yasin okurken görmek

Kahve falında birini yasin okurken görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına tabir olunur.

Kahve falında birini yasin okurken gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yasin okurken uyanmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Kahve falında birini yasin okurken görmek kısmetinin hep açık olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yasin okurken görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, başka işler deneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını ezan okurken görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını kuran okurken görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında birini dua okurken görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında babayı kuran okurken görmek mal mülk kazanacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kuran okurken görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir