AnaSayfa / Genel / Kahve falında yas evi görmek

Kahve falında yas evi görmek

Kahve falında yas evi görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, büyük bir mala sahip olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalettir.

Kahve falında yas evi gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında yas evi görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yasin okuduğunu görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yasin okumak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına inanılır.

Kahve falında evde yasin okutmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında şeytana karşı yasin okumak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya yasin okumak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işarettir.

Kahve falında göğsüne yaslanmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin kuran okumak çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir