AnaSayfa / Genel / Kahve falında yas tutmak

Kahve falında yas tutmak

Kahve falında yas tutmak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında yas tutmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenli konuşmalarınız diğerlerinin sizi desteklemesine yardım edebilir.

Kahve falında yas tutmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yasını tutmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında yasin okumak sevinç gözyaşları döküleceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güllü yasin kitabı görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin yazısını görmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, kafa dinleyeceğine yorulur.

Kahve falında babaya yasin okumak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında ezbere yasin okumak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında duvara yaslanmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir