AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin kitabını eline almak

Kahve falında yasin kitabını eline almak

Kahve falında yasin kitabını eline almak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, alım gücünün artacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet eder.

Kahve falında yasin kitabını eline almak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Kahve falında yasin kitabını eline almak hayırlı fırsatlar yakalayacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yasin kitabı görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına yorulur.

Kahve falında yasin kitabı almak talihinin artacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yasini şerif kitabını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yasin dua kitabı görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin kitapları görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Kahve falında yasin kitabı görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında güllü yasin kitabı görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir