AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytana karşı yasin okumak

Kahve falında şeytana karşı yasin okumak

Kahve falında şeytana karşı yasin okumak o masumların bedduasını alacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytana karşı yasin okumak gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda farklı kişilerin desteğini görebilir, yeteneklerinizi geliştirmek, belli eğitimler almak eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında şeytana karşı yasin okumak geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında şeytana karşı dua okumak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında şeytana karşı ihlas suresini okumak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeytana karşı fatiha okumak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine inanılır.

Kahve falında şeytana karşı ayetel kürsi okumak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında şeytana karşı dua etmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, evine haciz geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeytana karşı gelmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına delalettir.

Kahve falında şeytana karşı besmele çekmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, kazancının düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir