AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yarasını sarmak

Kahve falında birinin yarasını sarmak

Kahve falında birinin yarasını sarmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yarasını sarmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız sizi daha iyi anlamalarını sağlayabilir.

Kahve falında birinin yarasını sarmak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, işlerinin tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yara sarmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı sarmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun sarmak fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yufka sarmak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına inanılır.

Kahve falında ölü sarmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında dolma sardığını görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, sorunlarının da çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sarık sarmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir