AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun sarmak

Kahve falında odun sarmak

Kahve falında odun sarmak sözleri tutulacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, gelişeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işarettir.

Kahve falında odun sarmak gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızın daha poitik olmasında fayda var.

Kahve falında odun sarmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında saça bigudi sarmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında üzerini karınca sarmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalettir.

Kahve falında ip sarmak patron koltuğunda oturacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında balığa sarmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında kefene sarmak uğradığı zararın telafi edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lahana dolması sarmak haksızlığa uğrayacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına inanılır.

Kahve falında bebek sarmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir