AnaSayfa / Genel / Kahve falında yara sarmak

Kahve falında yara sarmak

Kahve falında yara sarmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, farklı şeyler deneyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yara sarmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Kahve falında yara sarmak işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin yarasını sarmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara lahana sarmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında esrar sarmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu karınca sarmak hayattan daha zevk alacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalettir.

Kahve falında halı sarmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lahana dolması sarmak eline geçen malları tutamayacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü sarmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir