AnaSayfa / Genel / Kahve falında yufka sarmak

Kahve falında yufka sarmak

Kahve falında yufka sarmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, prestij kazanacağına yorulur.

Kahve falında yufka sarmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler veya bazı konular inanılamayacak kadar güzel görünüyor olabilir.

Kahve falında yufka sarmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü sarmak ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı sarmak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında asma yaprak sarmak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah sarık sarmak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sarma sardığını görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yarasını sarmak huzurlu bir hayat süreceğine, muradının gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir