AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yanına gitmek

Kahve falında birinin yanına gitmek

Kahve falında birinin yanına gitmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Kahve falında ölen birinin yanına gitmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birinin yanına gitmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yanına gitmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, parasını ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yanliş yola gitmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, işsiz ise işe gireceğine yorulur.

Kahve falında yanına gitmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanına gidememek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek külfetinin ve yükünün artacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir