AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Kahve falında yanliş yola gitmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalet eder.

Kahve falında yanına gitmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün yanına gitmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin yanına gitmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir