AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanına gitmek

Kahve falında yanına gitmek

Kahve falında yanına gitmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, problemlerinin biteceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yanına gitmek gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Kahve falında yanına gitmek geçiminin zor hale geleceğine, rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin yanına gitmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin yanına gitmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanına gitmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin yanına gitmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir