AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinin yanına gitmek

Kahve falında sevdiğin birinin yanına gitmek

Kahve falında sevdiğin birinin yanına gitmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, başarısının düşeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin birinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Kahve falında sevdiğin birinin yanına gitmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin yanına gidememek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanına gitmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün yanına gitmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir