AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, elinin sıkışacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kazanç ve kar getireceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yanına gitmek aynı karşılığı alamayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin yanına gitmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin yanına gidememek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana gelmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana oturmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanına geldiğini görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir