AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanliş yola gitmek

Kahve falında yanliş yola gitmek

Kahve falında yanliş yola gitmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanliş yola gitmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, duygusal tartışmalara girmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında yanliş yola gitmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek dertlerin dermanının bulunacağına, elinin sıkışacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin yanına gitmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yanına gitmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün yanına gitmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yanına gidememek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin yanına gitmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir