AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yanına gidememek

Kahve falında sevgilinin yanına gidememek

Kahve falında sevgilinin yanına gidememek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, borcunun çok olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, elde edilen nasibin artacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yanına gidememek gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin yanına gitmek verilen  sözlerin tutulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yanına gitmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yanına gidememek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin yanına gitmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, rızkın kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen birinin yanına gitmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek hayatın temposunun yükseleceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir