AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kırmızı yaralar görmek

Kahve falında vücudunda kırmızı yaralar görmek

Kahve falında vücudunda kırmızı yaralar görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda kırmızı yaralar gördüyseniz:

  • Aslında insanların, isteklerinize fazla direnemeyecekleri bir yapıdasınız.

Kahve falında vücudunda kırmızı yaralar görmek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta kırmızı yaralar görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda yara görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet eder.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara olduğunu görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek ters giden olayların düzeleceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına inanılır.

Kahve falında vücudunun yara olduğunu görmek makamının artacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir