AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan vücudunda yara görmek

Kahve falında insan vücudunda yara görmek

Kahve falında insan vücudunda yara görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının da artacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında insan vücudunda yara gördüyseniz:

  • Yapılmayan şeyleri düşünüp, keyfinizi kaçıracağınıza boş verip tembelliğin lüksünü yaşamaya çalışın.

Kahve falında insan vücudunda yara görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında vücutta yara görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta yaralar görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi vücudunda yaralar görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudu yara içinde görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda yara çıkmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının vücudunda yara görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir