AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin verdiği suyu içmek

Kahve falında birinin verdiği suyu içmek

Kahve falında birinin verdiği suyu içmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, başının ağrıyacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin verdiği suyu içmek gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında birinin verdiği suyu içmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine su verdiğini görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvana su verdiğini görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, ekonomik gücün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ölünün su verdiğini görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe su verdiğini görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına inanılır.

Kahve falında birinin size su verdiğini görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su verdiğini görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir