AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercine su verdiğini görmek

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek idealist davranacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, problemlere çözüm bulunacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında güvercine su verdiğini gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğe su verdiğini görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya su verdiğini görmek tatsız durumlar yaşanacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin verdiği suyu içmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet eder.

Kahve falında su verdiğini görmek iflas edeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının su verdiğini görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe su verdiğini görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sana su verdiğini görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir