AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin size su verdiğini görmek

Kahve falında birinin size su verdiğini görmek

Kahve falında birinin size su verdiğini görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, parasının ve makamının artacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, olumsuz haberler alacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında birinin size su verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Kahve falında birinin size su verdiğini görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin size çiçek verdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediye su verdiğini görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana su verdiğini görmek sabit geliri olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe su verdiğini görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına işarettir.

Kahve falında ölüye su verdiğini görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, rızkının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün su verdiğini görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin su verdiğini görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir