AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvana su verdiğini görmek

Kahve falında hayvana su verdiğini görmek

Kahve falında hayvana su verdiğini görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yüksek tahsil yapacağına yorulur.

Kahve falında hayvana su verdiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında hayvana su verdiğini görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su verdiğini görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine yorulur.

Kahve falında birinin su verdiğini görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında birine su verdiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalettir.

Kahve falında kediye su verdiğini görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin verdiği suyu içmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında hastaya su verdiğini görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir